Insurgent
Insurgent 13 Nov 2019
0

Up next

Vadim Tudor A Fost Asasinat De Oculta Mondiala ?
20 May 2020
Vadim Tudor A Fost Asasinat De Oculta Mondiala ?
Insurgent · 14 Views

Vadim Tudor A Fost Asasinat ?

34 Views

De altfel potrivit apropiatilor problemele financiare il presau. Chiar si in ultima sa poezie vorbeste despre bani.
Fortat de imprejurari Corneliu Vadim Tudor ar fi scos la licitatie mai multe manuscrise, dar si cateva carti scrise de el.
“Stimati prieteni, Am decis sa scot pe internet la vinzare, ultimele mele aparitii editoriale, cu autograful meu: “Pamflete explozive” si “Elegii pentru suflete nobile”, este un anunt publicat pe Facebook.

Aceasta inregistrare a fost facuta cu 4 zile inainte sa moara. De altfel diverse persoane povestesc ca au fost contactate de Vadim: “In urma cu vreo 6 luni, dupa o pauza mai lunga, Corneliu Vadim Tudor m-a sunat sa-mi ofere spre vanzare un volum dedicat lui Nicolae Ceausescu, celebrul Omagiu. Cerea pe el 20.000 de euro si s-a suparat cand m-a auzit ca, si sa am disponibila suma respectiva, n-as cheltui-o pe o carte despre Ceausescu. Mi-a zis ca sunt negustor prost, caci cartea isi va tripla valoarea in citiva ani.”

Alti 10.000 de euro spera sa obtina pe steagul despre care spunea ca ar fi apartinut uneia dintre legiunile conduse de Avram Iancu in Revolutia din 1848. A renuntat sa il vanda anul trecut la licitatie si imediat dupa l-a acuzat pe Gheorghe Funar ca i-a furat tricolorul din sediul PRM.


Nu copia materialul de mai sus, daca vreti sa vedeti mai multe materiale video va rog sa ne dati un like sau share pentru a ne tine activi permanent!
© All rights reserved, unauthorized use this musical works is strictly prohibited.

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

Vadim Tudor A Fost Asasinat De Oculta Mondiala ?
20 May 2020
Vadim Tudor A Fost Asasinat De Oculta Mondiala ?
Insurgent · 14 Views