Insurgent
Insurgent 24 Oct 2019
0

Up next

Banca primește bani de la stat, iar tu îi plătești prin taxe și impozite!
06 Apr 2020
Banca primește bani de la stat, iar tu îi plătești prin taxe și impozite!
Insurgent · 3 Views

2-RO Silviu, Control prin intermediul jocurilor online - Hipnoza Regresiva Ana Oprea Team Grifasi

16 Views

2-RO Silviu, Control prin intermediul jocurilor online - #HipnozaRegresiva #AnaOprea #TeamGrifasi

Silviu apeleaza la aceasta sesiune de #HipnozaRegresiva, prezentandu-ne o lista vasta de subiecte, printre care foarte multe acccidente in timp ce practica #SporturiExtreme, prea mult timp petrecut cu #JocurileOnline, accidente grave de masina sau situatii pe care el le considera #teleportari.

Scena se deschide in ocean, cu Silviu in mijlocul unui vartej. Curentii oceanului il poarta pe Silviu pe o insula pustie, iluzie creata de o #EntitateHibrida, jumatate om jumatate peste. Aceasta entitate cu aspect de #sirena ii propune lui Silviu salvarea vietii in schimbul interferentei.

Descoperim la Silviu o #VulnerabilitateEmotionala amplificata de dorinta lui de a si gasi un #SufletPereche, iar interferenta cu aceasta entitate numita Anadita, ii distorsioneaza perceptia asupra femeilor, ii sporeste atractia fata de ele, aruncandu-l intr o viata libertina, aventuriera, dar plina de dezamagire.

Aceasta entitate ii creaza lui Silviu foarte multe iluzii, se joaca cu mintea lui, ii blocheaza intuitia, ii izoleaza esenta si il impiedica sa se elibereze. #RelatiileRomantice o amuza, #EnergiaSexuala o hraneste si este convinsa ca Silviu nu poate iesi din plasa pe care ea i-a intins-o.

Aflam ca Silviu a avut patru tentative de eliberare, tentative corespunzatoare situatiilor pe care el le percepea ca #teleportari. In aceste situatii Silviu incerca sa scape deschizandu-si #portale, insa Anadita il urma fiind legata de el prin intermediul #contractelor si #implantelor. Cu fiecare astfel de tentativa ea il bloca din ce in ce mai mult.

Aflam ca aceasta entitate se incarca cu energie in momentele in care Silviu se afla in situatii periculoase pline de #adrenalina de unde si atractia lui Silviu catre sporturi extreme. In momentele in care era implicat in accidente de masina, Silviu initia salvarea lui iar aceasta entitate o amplifica, ajutandu-l astfel sa supravietuiasca, pentru a-i putea folosi corpul in continuare.

Silviu decide sa anuleze orice contract cu aceasta entitate si reuseste intr-un mod ingenios sa transmita informatiile pe care el si le-a insusit in sesiune, celorlate 2 persoane cu care Anadita era conectata.

Continuand investigatia, avem surpriza sa mai descoperim o entitate ce il supraveghea pe Silviu in timp ce juca jocuri online. Dorodo este o entitate #reptiliana si era conectat cu Silviu prin intermediul unui #CipPerformant instalat in #GlandaPineala inca din perioada intrauterina. Functia acestuia era de a receptiona si emite informatii, catre un implant asemanator pe care il purta Dorodo. Descoperim ca Dorodo era conectat direct cu alte 40 de persoane, iar prin intermediul celorlalti reptilieni, sefii lui controlau 20 de milioane de persoane pe #Terra. Informatiile colectate erau legate de procesele mentale ce se desfasurau in timpul #JocurilorDeStrategie, in care cei conectati gaseau solutii ingenioase pentru a actiona in diverse situatii si gasim aici o paralela cu situatiile din viata reala. Aflam ca #BazaDeDate pe care o acumulau acesti reptilieni servea planului lor de acaparare a speciei umane, plan incetinit sau chiar blocat de faptul ca din ce in ce mai multi oameni pe Terra isi cresc nivelul de #constientizare si se elibereaza.

Silviu decide sa transmita informatiile sale celor 20 de milioane de persoane ce erau conectate cu acesti reptilieni, 70% dintre ei preluand aceste informatii.

In continuare aflam ca Silviu este un suflet ce a acumulat foarte multa cunoastere calatorind printre #galaxii si #dimensiuni multiple. Dariana, fiica lui, l-a sustinut constant in aceasta viata si l-a ajutat sa-si aminteasca de #esenta lui si de puterea pe care o are. Aflam de asemenea, ca Silviu vede munca pe care el a realizat-o intr-o sesiune mai veche, ca fiind o treapta in drumul lui spre #constientizare.

E-mail: [email protected]

Link Facebook:
https://www.facebook.com/Ana-O....prea-Team-Grifasi-17

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

Banca primește bani de la stat, iar tu îi plătești prin taxe și impozite!
06 Apr 2020
Banca primește bani de la stat, iar tu îi plătești prin taxe și impozite!
Insurgent · 3 Views